ДИРЕКТОР

ДГ Райна Княгиня гр. Панагюрище

ТАТЯНА КОСТАДИНОВА – ДИРЕКТОР НА ДГ „РАЙНА КНЯГИНЯ”

В детска градина „Райна Княгиня” се залага на новаторството и пълноценното общуване. Тук работят учители, които изграждат личността на децата и формират общочовешки ценности у тях. Педагогическият екип е ориентиран към глобалните европейски приоритети, към динамично променящия се свят, в услуга на нуждите на детската личност и отговорно отношение към обществения живот. ДГ „Райна Княгиня” е градина, където се прилагат модерни стратегии, технологии и интерактивни методи на обучение. Залага се на творческия потенциал и новаторско мислене. Място, където постоянно се усъвършенстват професионалните умения на учителите.

В ДГ „Райна Княгиня” денят е ведър, защото самочувствието е подплатено с работа и породено от усмивките на децата, защото за нас най-важното е децата, които прекрачват прага на детската ни градина да бъдат щастливи.

Гордеем се с днешния си ден, защото той е изпълнен с много любов, всеотдайност и със съзнанието за отговорност към нашите деца. Водени сме от призванието да дадем на децата най-доброто, на което сме способни, за да открият в себе си най-доброто, което притежават.